de-bon-profit-inclusio-i-sostenibilitat

Experiències innovadores en l’aprofitament d’aliments

Catalunya llança més de 262.000 tones de menjar cada any. L’aprofitament alimentari és bàsic per evitar aquest malbaratament.

A Europa, existeixen nombroses iniciatives de reaprofitament que funcionen amb èxit. El proper 9 de maig, de 9h a 14, us convidem a participar en la jornada sobre l’alimentació a les ciutats i la garantia de necessitats bàsiques, que tindrà lloc a l’Auditori de la Universitat Pompeu Fabra. En la jornada hi participaran:

Andrea Calori. Autor de Food and the Cities, membre de EStà – Economia e Sostenibilità (Milano, Italia)

Marta Llobet Estany. Professora de la facultat de Treball Social de la Universitat de Barcelona

Adam Smith. Fundador de The Real Junk Food Project, xarxa d’iniciatives per a eliminar el malbaratament alimentari basada en el concepte “pay as you feel” (Leeds, Regne Unit)

Inscriu-te gratis aquí

Entrada Gratuïta

09 maig 2018

09 May, 2018 - 09:00 / 14:00 Entrada Gratuïta

Apunta't al nostre butlletí electrònic
caritas banner peu

Observatori de la Realitat Social

Coneix-lo
Simple Share Buttons