de-bon-profit-inclusio-i-sostenibilitat

Experiències innovadores en l’aprofitament d’aliments

Catalunya llança més de 262.000 tones de menjar cada any. L’aprofitament alimentari és bàsic per evitar aquest malbaratament.

A Europa, existeixen nombroses iniciatives de reaprofitament que funcionen amb èxit. El proper 9 de maig, de 9h a 14, us convidem a participar en la jornada sobre l’alimentació a les ciutats i la garantia de necessitats bàsiques, que tindrà lloc a l’Auditori de la Universitat Pompeu Fabra. En la jornada hi participaran:

Andrea Calori. Autor de Food and the Cities, membre de EStà – Economia e Sostenibilità (Milano, Italia)

Marta Llobet Estany. Professora de la facultat de Treball Social de la Universitat de Barcelona

Adam Smith. Fundador de The Real Junk Food Project, xarxa d’iniciatives per a eliminar el malbaratament alimentari basada en el concepte “pay as you feel” (Leeds, Regne Unit)

Inscriu-te gratis aquí

Entrada Gratuïta

09 maig 2018

09 May, 2018 - 09:00 / 14:00 Entrada Gratuïta

Altres esdeveniments...
Ara mateix no hi ha més esdeveniments futurs. Consulta la pàgina d'agenda per veure'n l'històric.
Apunta't al nostre butlletí electrònic
caritas banner peu

Observatori de la Realitat Social

Coneix-lo
Simple Share Buttons